کاربرد ترازوی جوجه کشی : فروشگاه تخصصی ترازو
نظارت بر وزن جوجه ها از سن یک روزگی، یک ابزار مدیریتی ضروری در پرورش طیور محسوب می گردد تا ارزیابی دقیق بهره وری در تولید صورت بگیرد. هر مرغداری یا مرکزی که از مرغ گوشتی یا تخم گذار نگهداری می کند، باید رشد وزنی پرندگان خود را مورد بررسی مستمر قرار دهد. زیرا وزن خیلی زیاد یا خیلی کم همیشه به نتایج تولید آسیب می زند و همچنین به این معنی است که آن مرکز از پتانسیل ژنتیکی پرندگان به طور کامل استفاده نمی کند که به نوبه خود بر سود تأثیر منفی می گذارد. بنابراین همه مرغداری های تجاری باید دارای ترازوی دقیق باشند. زیرا با اندازه گیری ورودی و خروجی تولید، می توان از مقیاس ها در تحلیل اقتصادی یک مزرعه یا مرغداری برای تعیین سودآوری کلی استفاده کرد.
همچنین، از آنجایی که خوراک یکی از اقلام و هزینه های اصلی در مرغداری ها محسوب می گردد، اندازه گیری وزن دقیق خوراک به صاحبان این مراکز اجازه می دهد تا مقدار مناسبی غذا را به پرندگان تحویل دهند. با این کار، به راحتی می توان علائم بیماری هایی را که مربوط به تغییر در الگوی تغذیه پرندگان است، تشخیص داد.با توجه به مطالب فوق می توان به اهمیت ترازوی جوجه کشی پی برد. با این ترازوها که دقت بالایی دارند، می توان هر گونه نوسان نرخ رشد غیرعادی را در جوجه های گوشتی، تخم گذار، اردک ها و بوقلمون ها تشخیص داد. دانستن وزن روزانه جوجههای گوشتی ضروری است تا آنها را به بهترین و مقرون به صرفهترین روش پرورش داده و بر اساس وزن هدف، وارد بازار کرد.
انواع ترازوی جوجه کشی : فروشگاه تخصصی ترازو
دو نوع اصلی از ترازوهای جوجه کشی وجود دارند:
ترازوی جوجه کشی دیجیتال : این سیستم های توزین با مجهز شدن به لودسل و قطعات الکترونیکی، امکان توزین بدون استرس، سریع و آسان را فراهم می کنند و کار با آنها بسیار آسان است. از برتری های مدلهای دیجیتال ترازوی جوجه کشی نسبت به مدلهای مکانیکی دارا بودن امکانات جانبی مختلف بسته به مدل می باشد. برای مثال می توان سوابقی مانند تاریخ و زمان دقیق توزین و تعداد پرندگان اندازه گیری شده را مشخص کرد. ترازوهای دیجیتال به دو نوع زیر دسته بندی می شوند.
ترازوی جوجه کشی دستی : این دستگاه های قابل حمل با باتری کار می کنند و کاربران می توانند آنها را هر جایی که دوست دارند با خود ببرند. ترازوهای جوجه کشی دستی به شکل آویز طراحی و تولید می گردند و دارای یک قلاب هستند که پرندگان را یکی یکی توزین می کنند. وزن کشی با این ترازوها باید حداقل هفته ای یکبار انجام شود. در این مدلها برای راحتی جوجه ها، می توان آنها را درون سطل یا سبدهای مختلف توزین کرد.
ترازوی جوجه کشی اتوماتیک : این ترازوها که با نام ترازوی سالنی مرغداری نیز شناخته می شوند، برای مدت طولانی در یک مکان در میان پرندگان نصب می شوند که از خود ترازو و یک سکوی آویزان تشکیل شده اند که پرندگان روی آن می پرند. ترازوی اتوماتیک هنگامی که پرندگان از روی سکو می پرند، هر گونه افزایش و کاهش وزن را به صورت خودکار ثبت می کند. بنابراین این مدل ترازوی جوجه کشی به طور مداوم در 24 ساعت شبانه روز در حال توزین است که داده های فشرده و لحظه ای را ارائه می دهد. اگرچه هزینه خرید ترازوی جوجه کشی اتوماتیک بالاتر است، اما با توجه به اینکه برای انجام توزین نیازی به پرسنل نیست، می تواند در هزینه های نیروی کار صرفه جویی کند.
ترازوی جوجه کشی مکانیکی : این مدلها فقط می توانند دستی باشند و برای وزن کردن به زمان بیشتری نیاز داردند. همچنین برای به دست آوردن وزن دقیق پرنده متحرک، هرگز به خوبی ترازوی جوجه کشی الکترونیکی کار نمی کنند.
مزایای مهم استفاده از ترازوی جوجه کشی : فروشگاه تخصصی ترازو
با استفاده از ترازوی جوجه کشی اتوماتیک یا ترازوی سالن مرغداری می توان از شرایط محیطی سالن و رشد وزنی روزانه جوجه ها آگاه شد و پرورش دهندگان می توانند با داشتن این اطلاعات به صورت لحظه ای، جیره غذایی پرندگان را جهت بهره وری بهتر و افزایش راندمان اصلاح کنند. در ضمن با آنالیز اطلاعاتی که توسط ترازوی جوجه کشی هوشمند در اختیار مرغداری ها قرار می گیرد، آنها می توانند از سلامت یا وجود بیماری در میان پرندگان مطلع گردند و در صورت وجود مشکل، با دامپزشک در میان بگذارند تا دچار ضرر و زیان نشوند. ثبت داده های مورد نیاز مربوط به رشد، مصرف خوراک و آب، مرگ و میر و آب و هوا توسط تراوزی جوجه کشی، تولید کننده را در موقعیتی قرار می دهد که بتواند به سرعت نسبت به شرایط متغیر واکنش نشان داده و اقدامات لازم را انجام دهد. این امر به نوبه خود منجر به نتایج بهتر تولید و افزایش بازده اقتصادی می شود.
با اندازهگیری مداوم طیور توسط ترازوی جوجه کشی اتوماتیک می توان رشد وزنی آنها را مورد بررسی قرار داده و در خوراک و انرژی صرفه جویی کرد. البته اندازه گیری هفتگی در مرغهای تخمگذار فعال توصیه نمی شود زیرا می تواند باعث ایجاد استرس به خصوص در روزهای بسیار گرم شود، اما در موارد کاهش غیر قابل توضیح تولید، می توان آن را انجام داد. در صورت ابتلا به بیماری، استرس، تغییر در کیفیت و کمیت غذا و غیره، مرغ تخم گذار می تواند حدود 50 تا 100 گرم در هفته وزن خود را از دست بدهد و به سطحی از وزن برسد که نتواند تخمی بگذارد. این مورد برای بسیاری از افراد که کاهش تولید جدی را تجربه کرده اند، صادق است.
ویژگیهای ترازوی جوجه کشی دیجیتال : فروشگاه تخصصی ترازو
این ترازوهای جوجه کشی بدون دخالت نیروی انسانی و به صورت خودکار، وزن دقیق جوجه ها، مرغهای گوشتی یا تخم گذار، بوقلمون، شترمرغ و بلدرچین را مشخص می کنند. ترازوی جوجه کشی به گونه ای طراحی می گردد که همه پرندگان چه جوجه یک روزه باشد یا یک بوقلمون سنگین، بتواند توزین کند و ظرفیت وزن کشی همه انواع و رده های وزنی پرندگان را دارد.
یکی از ویژگی های مهم ترازوی جوجه کش اتوماتیک این است که با پریدن جوجه هاو قرارگرفتن همزمان دو یا چند پرنده، یا ریختن کود آنها بر روی صفحه توزین، خطایی در دقت توزین رخ نمی دهد. از مشخصات انواع ترازوی جوجه کشی می توان به توزین سریع و راحت، توانایی توزین میانگین برای جوجه های سبک، قابلیت ترسیم منحنی رشد، دارا بودن حافظه جهت ذخیره اطلاعات توزین، امکان اتصال به کامپیوتر و چاپگر جانبی، تمیز کردن آسان، مقاومت و استحکام بالای بدنه و سینی توزین یا قلابها، محاسبه بر اساس واحد های مختلف و امکان تعیین جنسیت به هنگام وزن کردن، اشاره نمود. البته قابلیت این ترازوها بسته به مدل متغیر است.
فروشگاه تخصصی ترازو مرکز فروش انواع ترازوی جوجه کشی
در صورتیکه بهدنبال ترازوهای دقیق، بادوام و راحت برای جوجهها و سایر طیور هستید، با کارشناسان فروشگاه تخصصی ترازو تماس بگیرید تا با در نظر گرفتن نیازهای مرغداری و یا مراکز پرورش پرندگان، اطلاعات جامعی در اختیارتان قرار دهند و به شما کمک می کنند تصمیم بگیرید چه محصولی، خواسته های شما را برآورده میکند.ما در این مجموعه انواع ترازوی جوجه کشی دستی، اتوماتیک و آنالوگ را در مدلهای مختلف عرضه می کنیم که در سایت ترازو. COMمی توانید ویژگیها و مشخصات فنی تک تک آنها را مطالعه نمایید تا با توجه به موارد استفاده ای که دارید، مدلی مناسب را خریداری نمایید.